USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У США невідомий з рушниці розстріляв учнів школи

18 Травня 2018 18:46
Декілька людей були вбиті і поранені внаслідок стрілянини, яка сталася рано вранці 18 травня в старшій школі передмістя Г'юстона в США.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на СNN.

За їхнім словами, невідомий відкрив вогонь у приміщенні школи, в результаті чого утворилася паніка та учні почали вибігати зі школи.

За даними The New York Times, поранено двох людей. У той же час підрозділ CBS у Г'юстоні з посиланням на джерела пише про щонайменше вісьмох загиблих.

Зазначається, що зловмисника затримали. Повідомляється про кілька загиблих. Як повідомляє ABC, двоє осіб затримали: один із них наразі у відділку поліції. Підозрюваним виявився учень.

Свідки переконують, що він зайшов у мистецький кабінет і, витягнувши предмет, схожий на рушницю, почав стріляти. Також одна із очевидиць стверджує, що бачила поранену в ногу ученицю закладу.


Після стрілянини у школі пролунала тривога та відбулася евакуація учнів.

Як розповіли представники місцевих медичних служб, усіх потерпілих доправлено до госпіталів, щоправда не вказується ані характер їхніх пошкоджень, ані їхня точна кількість.

Додамо, що населення Санта-Фе становить 134 тисяч у осіб. У вищезазначеній школі навчається близько 1400 учнів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus