USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У США підліток влаштував стрілянину в школі, загинув 13-річний учень

14 Серпня 2021 10:23
У місті Альбукерке (штат Нью-Мексико, США) в п’ятницю, 13 серпня, в середній школі Washington Middle School сталася стрілянина. Загинув 13-річний учень, а нападника затримали.

Інцидент трапився під час обідньої перерви, пише Обозреватель з посиланням на The Washington Post. Стрілком виявився один з школярів: у нього стався конфлікт з одним з учнів, під час сварки він дістав пістолет і здійснив постріл.
До підлітків одразу ж підбіг шкільний консультант, йому вдалося запобігти продовженню стрілянини. Школу після цього закрили, батьків попросили забрати дітей додому.

Слідчі встановлять усі деталі події та можливі причини конфлікту, що призвів до загибелі учня. Вони також з’ясують, звідки у неповнолітнього стрілка з’явилася зброя. Під час розслідування допитають інших студентів.

«Це був жахливий інцидент, що стався між двома людьми. Цього ніколи не мало було трапитися. Цього не має відбуватися в суспільстві. Цього точно не має відбуватися в школі», – сказав завідувач державними школами Альбукерке Скотт Елдер.

Стрілянина сталася в третій день з початку занять у школі. Учні не повернуться в класи щонайменше до вівторка, але персонал забезпечить їх необхідними консультаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рауль Показати IP 14 Серпня 2021 11:07
Они там постепенно сходят с ума.
Пауль до Рауль Показати IP 14 Серпня 2021 11:23
В них там вільне володіння зброєю, А ЦІ МАСОВІ СТРІЛЯНИНИ Є НАСЛІДКАМИ ТАКОГО.
Ігор луцький Показати IP 14 Серпня 2021 15:34
А нам зброї не треба.Від ,,Дельти" з московії до кінця року не одна ще сотня людей помре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus