USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У США океан «прорвався» в місто при -30

5 Січня 2018 23:00
Північ Сполучених Штатів бореться зі суворою зимою. В багатьох районах температура впала до -30, населені пункти потерпають від сильних снігопадів, інформує видання Публічні люди.

Проте найбільші випробування випали на долю жителів одного з міст у штаті Массачусетс, де вода з океану затопила вулиці і замерзла, утворивши крижаний панцир товщиною близько 1 метра.

Жителі східного узбережжя США публікують в Інтернеті вражаючі відео та фото. На них можна побачити автомобілі поглинені льодом, заморожені дерева і вулиці, які перетворилися на крижані ріки. Катаклізм охопив всі штати розташовані на східному узбережжі США. Найважча ситуація у штатах: Мен, Нью-Гемпшир та Массачусетс. Саме тут сильний вітер створює величезні хвилі, які буквально затоплюють міста.

Складні погодні умови також утруднюють роботу авіаперевізників. Зокрема, в аеропорту JFK в Нью-Йорку скасовані всі рейси. Губернатор штату Массачусетс Чарлі Бейкер для боротьби з катаклізмом скерував Національну гвардію. Через негоду, сьогодні до 12:00, екстрені служби зафіксували смерть однієї людини. Влада закликає жителів не залишати свої будинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пух Показати IP 5 Січня 2018 23:04
А в нас найтепліше зима за моє життя(((
Анонім до Пух Показати IP 5 Січня 2018 23:29
скоро скорпіони по вулицях будуть бігати
Я Показати IP 6 Січня 2018 02:10
В нас вже анаконди при владі, скорпіони нас не налякають!!!
Hollywood Показати IP 6 Січня 2018 09:52
Американці зняли пророчий фільм "Післязавтра". Сюжет починає потроху ставати реальністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus