USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США поліція застрелила чоловіка після збройного конфлікту через маску

15 Липня 2020 12:15
У штаті Мічиган, що в США, поліцейський застрелив чоловіка, який перед цим поранив ножем іншу людину через зауваження щодо відсутності маски.

Про це повідомляє УНН із посиланням на Association Press.

Представник поліції розповів, що заступник шерифа помітив зловмисника у житловому районі та вистрілив, коли той спробував напасти на нього з ножем. Від смертельного поранення 43-річний Шон Руїс помер у лікарні.

Представник поліції додав, що за пів години до того, застрелений вдарив ножем 77-річного чоловіка у магазині, коли той попросив його вдягнути маску. Потерпілий перебуває у лікарні у стабільному стані.

Як пише видання, це не перший конфлікт через маски у Сполучених Штатах. Так весною у місті Флінт охоронець магазину отримав смертельне поранення після того, як відмовився пускати до закладу клієнта без маски.

У США станом на 14 липня підтвердили понад 3,3 мільйона випадків COVID-19 — це найвищий показник у світі. Померли понад 136 тисяч людей, одужали — понад 1 млн. Зокрема, головний інфекціоніст США вважає, що кінець пандемії далеко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Монархіст Показати IP 15 Липня 2020 12:24
Що?? Знову????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus