USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У США школярі через Snapchat «торгували» темношкірими однокласниками

16 Квітня 2021 15:25
В американському місті Аледо (штат Техас) старшокласники місцевої школи через соцмережу Snapchat «продавали» своїх темношкірих однокласників.

Про це пише BBC Україна.

Школярі створили групу під назвою «Работоргівля» і призначали в ній ціну однокласникам. Одного з них оцінили в $100, а за іншого давали $1. Група при цьому змінювала назву на «Ферму», а потім на «Аукціон».

Яким чином старшокласників викрили на «работоргівлі» – невідомо. Поліція міста почала розслідування інциденту, заявивши, що «в окрузі немає місця расизму». Директор шкільного кампуса Даніел Анслі повідомила, що школярі притягнуті до дисциплінарного покарання за «кібербулінг на расовому підґрунті».

Батьки потерпілих і правозахисники заявою були обурені. Вони вимагають визнати факт відкритого расизму. «Це не кіберзалякування, а расизм, і треба називати речі своїми іменами. Ким вони себе вважають?» – обурилася одна з матерів.

Правозахисникам постраждалі діти розповіли, що не раз стикалися з дискримінацією у школі.

Скільки старшокласників входило до групи та яке саме вони понесли покарання – невідомо, оскільки в поліції та школі посилаються на захист персональних даних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Квітня 2021 15:39
гени пращурів прокинулися)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus