USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У США виплатять $21 млн чоловіку, який помилково відсидів у тюрмі 39 років

24 Лютого 2019 23:36
Влада штату Каліфорнія виплатить $21 млн компенсації 70-річному американцеві Крейгу Коулі за проведені у в'язниці 39 років. Чоловіка засудили за вбивство, яке він не скоював.

Як повідомляє ABC News, у 2017 році Коулі був помилуваний губернатором штату, після того як його невинуватість була доведена за допомогою аналізу ДНК, інформує theБабель.

У 1978 році невідомий вбив колишню дівчину Коулі та її 4-річного сина. Всю провину поклали на чоловіка, і він отримав довічний термін. Увесь цей час Коулі наполягав на своїй непричетності, і в 1989 році поліцейські знову поновили справу, знайшовши у ній безліч неточностей. Детективи встановили, що заяви свідків, які нібито бачили чоловіка на місці злочину, були невірними. Також на тілах жертв не було ДНК Коулі.

Після свого звільнення чоловік отримав $2 млн компенсації, але подав позов проти штату. Влада запропонувала піти на угоду, оскільки судитися з Коулі було б неправильно.

«Ніяка сума грошей не може компенсувати те, що трапилося з містером Коулі, врегулювання цієї справи є правильним для нашого суспільства», — заявив глава міста Сімі-Веллі Ерік Левітт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus