USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США запустять спробу імпічменту Трампа

7 Червня 2017 23:06
Демократ палати представників США Ел Грін незабаром запустить офіційну спробу імпічменту президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на The Hill.

Демократ Ел Грін, штат Техас, готує письмову заявку з пропозицією імпічменту, що має стати першим офіційним кроком до імпічменту.

Видання відзначає, що заявка Гріна має мало шансів на підтримку у палаті представників, яка контролюється республіканцями. Проте такий перший крок Гріна лише підкреслює тривогу, що зростає у багатьох демократів стосовно президента.

Повідомляється, що критика Гріна в основному зосереджена на звільненні Трампом Джеймса Комі, колишнього директора ФБР, який вів розслідування щодо втручання Росії у вибори 2016 року.

Раніше повідомлялось, що Дональд Трамп міг звільнити Комі через активізацію розслідування щодо втручання Росії у вибори президента США.

Як відомо, обидва Комітети з розвідки (Сенату США та Палати представників США) розслідують зв'язки членів кампанії Трампа з Росією у справі про втручання у вибори.

ФБР також проводить своє розслідування щодо втручання Росії та представників кампанії Трампа.

Як заявляв раніше Альфред Кох, якщо президент США Дональд Трамп найближчим часом не продемонструє очевидну і, що особливо важливо, ефективну політику протидії Кремлю, то на нього чекає імпічмент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus