USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У США змило в океан величезний шматок магістралі. Відео

1 Лютого 2021 21:44
У Каліфорнії, біля району Біг-Сур, стався зсув, через який 50-метровий шматок магістралі Highway змило в Тихий океан.

Про це повідомляє ТСН.

Інцидент трапився у четвер, 28 січня.

Шосе, яке тягнеться вздовж західного узбережжя США по більшій частині тихоокеанського узбережжя штату Каліфорнія, знамените тим, що пролягає поблизу однієї з наймальовничіших берегових ліній в світі.

Зазначимо, що внаслідок цієї події ніхто не постраждав, адже Highway 1 було закрито від вечора 26 січня через загрозу зсувів.

Співробітники міністерства транспорту Каліфорнії поки що не оцінили збиток і не називають термінів відновлення транспортного сполучення, але обіцяють полагодити зруйновану 50-метрову ділянку в найкоротші терміни. Для об’їзду водії можуть використовувати паралельну автомагістраль US101, що тягнеться в глибині материка – цей маршрут довший і не такий мальовничий, але безпечний незалежно від погодних умов.

У місцевому департаменті транспорту підкреслюють, що шосе Highway 1 схильне до каменепадів і зсувів через особливості розташування. У той же час відмовлятися від магістралі з виглядом на Тихий океан влада не планує, хоча щороку доводиться ремонтувати дорогу та усувати наслідки руйнувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus