USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У столиці Сербії почалося будівництво заводу з виробництва вакцини Sinopharm

10 Вересня 2021 23:39
Будівництво заводу з виробництва вакцин китайської компанії Sinopharm почалося в белградському муніципалітеті Земун в рамках спільної інвестиції Сербії, Китаю і Об’єднаних Арабських Еміратів в розмірі 30 мільйонів євро.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Euractiv.

Завод, який на початковому етапі займе площу 11 800 квадратних метрів, буде виробляти близько 30 мільйонів вакцин на рік і матиме загальну потужність виробництва в 40 мільйонів доз.

Планується, що завод буде завершено в першому кварталі наступного року.

На закладці фундаменту заводу був присутній президент Сербії Александар Вучич, який сказав, що це буде один з найсучасніших заводів у світі, де китайська вакцина буде поліпшена і в майбутньому наповнена новими компонентами.

За словами Вучича, перша секція для заповнення вакцин буде завершена до березня наступного року, а секція з виробництва активної речовини для вакцини повинна бути завершена до 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В. Показати IP 11 Вересня 2021 09:31
Сербия.белорусия.росия.китай.все эти страны одного поля ягоды

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus