USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У стрілянині в Броварах брали участь близько 100 людей, 20 затримали, 3 поранені

29 Травня 2020 15:56
У перестрілці в Броварах брали участь близько 100 осіб. Наразі з них затримано 20 осіб.

Про це РБК-Україна повідомила речник Нацполіції Київської області Віталіна Грохольська.

Вона розповіла, що спецоперація триває щодо розшуку автомобілів.

«Зараз все встановлюється, з’ясовується походження зброї. Так як є інформація, вона відповідає дійсності, що близько сотні осіб брали участь, частина з них затримані», – сказала Грохольська.

Також за інформацією міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яку він надав в Офіс президента, затримали 20 осіб, причетних до перестрілки.

«На даний час затримано 20 осіб, троє перебувають у лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості», – повідомив Аваков.

Поліція відкрила три справи. Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, зранку, 29 травня, у місті Бровари відбулася перестрілка унаслідок конфлікту між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Поліцейським на місці події вдалося одразу затримати 10 людей із арсеналом зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Найприбутковіший біз Показати IP 29 Травня 2020 16:27
1. Торгівля наркотиками. 2. Порнографія. 3. Торгівля зброєю. 4.Торгівля людьми. 5. Пасажирські перевезення в Україні.
Анатоль до Найприбутковіший біз Показати IP 29 Травня 2020 20:11
6. Рейдерські захоплення ринків...
Анатолий Показати IP 29 Травня 2020 17:06
Уродов, что устроили стрельбу в жилых районах Броваров, необходимо судить по статье "Терроризм". С возможностью осуждения на пожизненное. Хватит нести чушь о "пророссийских террористах", пока что в городах Украины террористы вполне себе суржикоговорящие и празднующие День вышиванки.
Остап Вакарчук Показати IP 30 Травня 2020 11:41
За такий "Беспредел", що породив Арсен Аваков в Україні треба його та все керівництвро МВС не тільки гнати в шию з посад, а притягнути всіх до відповідальності за халатність і бездіяльність при виконанні ними своїх службових обов"язків у боротьбі із злочинністю. Кожний день в Україні вбивають до 10 людей серед дня і ночі, кожний день фігурує в ЗМІ вогнепальна бойова зброя. А наше відважне та доблесне МВС списує все на війну, мовляв: це ж війна з Росією - йде!!! Називається такий "Беспредел" дуже просто, все що у нас робиться під носом винуваті не ми та наша влада, а хтось інший, наприклад винуваті сусіди: Білорусія, Росія, Молдавія, Придністров"я і т.д.
хехъ до Остап Вакарчук Показати IP 30 Травня 2020 20:08
возможно, все это делается и допускается абсолютно целенаправлено. Ибо в один час и момент, попытаться закрутить гайки и ввести диктатуру, мол - вы же хотели, чтобы установился порядок? Если менты насилуют людей, в своих участках, дежурные это скрывают, думаете, звезды случайно сошлись на небе и так все "случайно" вышло? Методы остаются - СОВКОВЫМИ, коммуняцкими, большевистскими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus