USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стрілянина у Броварах: у поліції оголосили про підозру 23 особам

31 Травня 2020 12:40
Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще п'ятьом учасникам перестрілки в місті Бровари. Станом на ранок 31 травня взяті під варту вже 11 учасників конфлікту, 23 оголосили про підозру.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на пресслужбу Нацполіції України.

Зазначається, що всім 11 підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Також в поліції повідомили, що вже затримані 30 учасників перестрілки в Броварах. З них про підозру було повідомлено 23 людям.

Судові засідання щодо обрання запобіжного заходу фігурантам тривають.

Як відомо, у суду є 72 години з моменту затримання учасників перестрілки, щоб взяти під варту підозрюваних. Після закінчення цього терміну правоохоронця зобов'язані будуть відпустити затриманих.

Нагадаємо, вранці 29 травня в Броварах відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. Сотні осіб були озброєні рушницями та пістолетами.

За даним фактом почали три кримінальні провадження за статтями: хуліганство, скоєне групою осіб із застосуванням зброї, умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю.

Пізніше дії учасників конфлікту були додатково кваліфіковані правоохоронцями як замах на вбивство двох і більше осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Москаль Показати IP 31 Травня 2020 16:18
Як же це без мене!?!
так Показати IP 1 Червня 2020 19:03
хай подохне така УКРАВЇНА, яка неповернула вкраденні державою заощадження ощадбанку УРСР! хай подохне така УКРАВЇНА, яка трикратно краде неіндексуванням трикратно пенсії пенсіонерам! хай подохне така УКРАВЇНА, де президенти крадуть міліонами доларів з населення комунальними драконівськими тарифами і завищенним цінами на ліки і товари, а люди і пенсіонери не живуть а виживають в нищеті пограбованні президентами-крадіями з їхніми міністрами і депутатами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus