USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

У Сумах під час авіаудару загинув чемпіон України з самбо

9 Березня 2022 01:26
У Сумах під час авіаудару загинув неодноразовий чемпіон України з боротьби самбо Артем Прийменко.

Про це у Facebook повідомив випускник факультету фізичної культури і спорту СумДПУ ім. А. С. Макаренка, тренер Євген Леоненко, передає УНІАН.

«Під час авіаударів російськими військами по житлових районах у Сумах на вулиці Роменській загинув Прийменко Артем 2006 р. н., неодноразовий переможець чемпіонатів України з боротьби самбо», – написав тренер.

При цьому він наголосив, що разом із чемпіоном загинула вся його родина.

«Наш вихованець... Наш спортсмен... Разом з ним загинули тато, мати, бабуся та два молодші брати Єгор і Кирил», – уточнив Леоненко.

Як повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, загалом на будинки того вечора було скинуто три російські бомби.

«Перше влучення – житлові будинки в Сумах. Ця історія по праву може назватися масовим вбивством, адже одна бомба забрала життя 22 людей. Російські війська завдали авіаудару по житловому сектору в Сумах», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus