USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У сумці пасажира волинські митники виявили рештки мамонта

2 Березня 2015 11:44
Волинські митники зупинили спробу незаконного переміщення викопних рештків мамонта.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Так, громадянин України – пасажир рейсового автобуса «Одеса-Варшава» - намагався вивезти до Польщі кістку вимерлої тварини.

Цей предмет археологічної старовини волинські митники виявили під час проведення митного контролю серед особистих речей чоловіка на дні дорожньої сумки.

Після вилучення, кістку викопної тварини спрямували для проведення експертизи на предмет її історико-археологічної цінності.

Відповідно до акту експертизи Львівського Державного природознавчого музею НАНУ від 23.01.15 № 5 кістка і справді належить викопній тварині родини слонових, найбільш імовірно мамонту, та має наукову і культурну цінність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скаже Показати IP 2 Березня 2015 11:46
купив на базарі кісточку собачці своїй
Ірод Показати IP 2 Березня 2015 11:49
Тепер я знаю, чого у мене у ОДА перевіряли рюкзак)
адвокат Показати IP 2 Березня 2015 12:02
Фальсифікація матеріалів кримінального провадження на лице.згідно експертизи чітко вказано:...найбільш імовірно мамонту, та має наукову і культурну цінність.а можливо найбільш імовірно що оленю який писав експертизу.або імовірно що собаці чи коту. Факт приналежності кістки мамонту не встановлений.раджу затриманому писати в прокуратуру.а посадовців які шиють штучно статті в тюрму.
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 16:44
Показник зробили розуміючи що це бабло написали таку експертизу бо терпіла тирнув питання і тепер буде відсуджувати і протокол є і терпіла довольний останеться ніхтож вам не напише чим кінчеться суд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus