USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У світі близько 2 мільярдів людей працюють неофіційно

1 Січня 2019 12:19
У світі близько двох мільярдів людей працюють неофіційно. Вони складають понад 60% працюючого населення планети, йдеться у доповіді про «неформальну економіку» Міжнародної організації праці.

Доповідь базується на показниках з понад 100 держав. За даними дослідження, найвищий відсоток (93%) неофіційно працевлаштованих людей — у країнах, що розвиваються. Це, зокрема, держави Африки, де неофіційно працюють майже 86% людей, повідомляє Громадське.

У Європі та Центральній Азії таких людей — 25% від працюючих мешканців регіонів.

Найгірші показники з неофіційної праці зафіксували у сфері сільського господарства, де понад 90% співробітників не зареєстровані.

Крім того, у доповіді наголосили, що чоловіки влаштовуються на неофіційну роботу на 5% частіше, ніж жінки. Водночас права жінок, які працюють неформально, утискаються набагато більше.

В ООН зауважили, що рівень освіти є ключовим фактором, який впливає на неофіційне працевлаштування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus