USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У трьох лабораторіях поблизу Луцька виготовляли амфетамін. Фото

5 Листопада 2020 17:13
На Волині викрили діяльність нарколабораторій, в яких виготовляли амфетамін.

Про це інформує прокуратура Волині.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в області та Головного управління Національної поліції в області викрито діяльність трьох нарколабораторій – у Луцькому та Ківерцівському районах.

Слідство вважає, що упродовж 2020 року троє громадян, налагодивши функціонування лабораторій, виготовляли амфетамін та реалізовували його на території Волині.

Під час проведення 05 листопада 2020 року п’ятнадцяти санкціонованих судом обшуків у приміщеннях нарколабораторій та оселях фігурантів вилучено психотропні речовини, прекурсори в особливо великих розмірах, три комплекти лабораторного обладнання, вогнепальну зброю, боєприпаси, гранату РГД-5, транспортні засоби та інші предмети для виготовлення й фасування амфетаміну.

Трьом громадянам повідомлено про підозру у вчиненні незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України) і у незаконному придбанні й зберіганні прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 311 ККУ).

Прокурори клопотатимуть про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про накладення арешту на вилучене майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
124 Показати IP 5 Листопада 2020 20:32
Срочно надо увеличить количество наркоманов. Все по плану США.
во все тяжкие до 124 Показати IP 5 Листопада 2020 20:42
после 30 лет реформ мы теперь мексика для европы)
лучанка до во все тяжкие Показати IP 6 Листопада 2020 08:51
всі точки знають в органах. Але ... колись вбили начальника Луцької міліції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus