USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центральному парку Луцька облаштують парковку

29 Травня 2021 07:58
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів.

Тендер для пошуку підрядника вже оголосив на платформі Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 7 червня, а аукціон розпочнеться 8 червня.

Очікувана вартість робіт становить 875 тисяч гривень.

Поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів в центральному парку, згідно з технічною специфікацією, включатиме улаштування мощення з бруківки, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження, його фарбування, озеленення території, зокрема посів газону.

Ці роботи мають завершити до кінця поточного року.

Гарантійний строк збереження об’єкта з моменту здачі в експлуатацію становитиме три роки.

Як раніше повідомляло ІА Волинські Новини, понад тиждень у центрі Луцька функціонує платна парковка. Вартість години паркування становить вісім гривень.

Те, чи водії користуються наявними паркоматами, контролюють працівники муніципальної варти. Вони перевіряють наявність на лобовому склі автомобіля чека про оплату і у випадку, якщо такого немає, складають адмінпротокол.

Найближчим часомплатні парковки облаштуютьнеподалік Палацу культури міста Луцька, а також біля авторинку, що на перехресті вулиць Єршова та Карбишева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Отакої Показати IP 29 Травня 2021 08:27
В парку парковка.Ви при своєму розумі.Там немає бути автомобілів взагалі.
Петро до Отакої Показати IP 30 Травня 2021 11:28
Парковка вже існує на місці знесеного базару. Кого не влаштовує - ходіть пішки. За парковку в парку (де мають "свіжим повітрям" дихати з дітьми) і на газонах- штраф монтировкою в лобове скло. Повірте, бажання "паркуватися в парку" відпаде зразу
Иван Показати IP 29 Травня 2021 11:25
Кто придумал этот бюджет на проведение работ, тот пусть сам и воплощает задуманное.
Лучанин Показати IP 29 Травня 2021 13:06
По перше, де саме буде парковка? По друге, відносно самих парковок. Чому в нас все робиться не для зручності людям, а для зручності чиновникам та контролюючим органам? Це в усьому. Мешканці міста, по перше, тут живуть, по друге, сплачують податки в міську казну для функціонування міста. Тепер кожен шматочок урізають щоб з людей ще здерти гроші. Я б ще зрозумів якби година була безкоштовною, а далі плати. І то це тільки через те що місць мало, а охочих багато. Автомобіль - це стоянка - рух - стоянка (зупинка). Ви виключаєте одну складову. Наступним етапом, я так розумію, будуть брати гроші за проїзд по дорогах, ні не по платних, а по всіх. Ну за стоянку ж можна, а чому за дороги ні? За що і на що люди платять податки?
Лучанин Показати IP 29 Травня 2021 18:27
А донесете до жителів міста те що муніципали мають список номерів автомобілів які не можна штрафувати?( Деяких чиновників, суддів, працівників органів) Чи побоїтеся?))
Остап Показати IP 30 Травня 2021 03:26
Про яку парковку в парку може йти мова? Це ж абсурд! Парк не для парковок!!!!
А Показати IP 30 Травня 2021 11:05
може владці думають якраз не про парк .а про парковку-корінь в назві то один((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus