USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У центрі Ковеля Opel збив велосипедиста. Фото

8 Липня 2017 15:25

Під колеса авто Opel Combo потрапив пенсіонер-велосипедист. А сталося ДТП близько 14 години поряд із Будинком Рад, що в центрі Ковеля.Про це повідомляє ПроКовель.

 За свідченнями численних очевидців, велосипедист на швидкості, сидячи верхи на своєму двоколіснику, намагався перетнути пішохідний перехід.  А на зустріч йому дорогою мчало авто. В результаті зіткнення, пенсіонера кинуло на лобове скло Опеля, а потім – на асфальт дорожнього полотна. Удар був такої сили, що чолов’яга своєю масою тіла просто увігнув лобове скло авто в середину салону. 

Свідки поспішили викликали швидку та поліцію. Розповідали, що медична допомога прибула за лічені хвилини, а ось патруль поліції довелося ще почекати. Горе-велосипедиста з численними травмами кінцівок та голови з місця події забрали медики. Згодом прибули й поліцейські, які огородили місце ДТП, і взялися брати свідчення у водія Oпеля, який не постраждав, та очевидців аварії. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ковель ДТП вулиця Незалежності 08.07.2017

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 8 Липня 2017 15:30
пішохідний перехід! Від слова ПІШКИ!
М Показати IP 8 Липня 2017 17:29
Тепер буде ходити пішки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus