USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Ковеля хочуть висадити головну ялинку міста. Петиція

18 Грудня 2020 07:40
На центральній площі міста Ковеля пропонують висадити ялинку, яку б щороку можна було прикрашати з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Таку петицію 16 грудня зареєстрував Артем Вдовкін. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік пригадав, що раніше в центрі Ковеля постійно ставили живу ялинку, яка крутилася.

«І ось декілька років як місто відмовилося від вирубки лісу. Яку альтернативу знайшла влада? Прикрашати ту, яка весь цей час непомітно росла поряд із місцем, де встановлювали головну ялинку Ковеля. Але чомусь за такий довгий період, жодні депутати і мери міста, які завжди перед виборами багато обіцяють, не думали про юне покоління. Що це – теж важливий внесок у наше місто. Прошу чинну владу міста Ковеля розглянути петицію, що передбачає за собою купівлю і висадку головної ялинки на центральній площі. Населення Ковеля просить вас», – зазначив автор петиції.

Нагадаємо, аби петицію розглянули органи місцевого самоврядування, за 90 днів вона має зібрати як мінімум 150 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus