USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У центрі Києва протестують «євробляхарі»

3 Листопада 2020 11:01
У центрі Києва через масові акції ускладнено рух вулицею Грушевського.

Про це йдеться в повідомленні у Telegram-каналі Патрульної поліції Києва, пише УНІАН.

«На вулиці Грушевського обмежено рух від Європейської площі до Арсенальної площі у зв’язку з проведенням масової акції», – йдеться в повідомленні.

Як заявляють у відділі комунікації поліції Києва, правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії заступили на посилене чергування для забезпечення безпеки під час проведення масових акцій під Верховною Радою.

У поліції також повідомили, що одному з учасників заходу стало зле – йому надали медичну допомогу до приїзду лікарів.
Правоохоронці закликали організаторів та учасників акцій дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

На Грушевського в Києві стартувала акція протесту «євробляхарів». Демонстранти вишукувалися біля входів до Верховної Ради. Організатори заходу пояснюють у Facebook, що від народних депутатів вони вимагатимуть ухвалення законопроекту № 3704, який полягає у доступному розмитненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Отакої Показати IP 3 Листопада 2020 11:03
"Шо опять..."Що хочуть на цей раз,знову шари...
87 Показати IP 3 Листопада 2020 11:16
Євробляхарі то діагноз. Величезна помилка була допустити ввіз таких машин. Скільки аварій на дорогах, скільки кинутих євроблях, які аварії поробили і втікли, шукай вітра в полі. Такий собі народ, не дуже. Ноомальні купляли і купляють машини за всіма правилами, розмитнили, зареєстрували, а це шаромижники
Петро Показати IP 3 Листопада 2020 11:24
Не "бляхарі", а халявщики.., яким "не вистачило" часу на розтаможку. А часу давалось "вагон з причепом".. Видавалось безмежно будуть катати з іншодержавними номерами, розтаможку була дешевша ніж штаф.. Тепер наблюдаем за покинутим безхозним брухтом на колесах, на кожній вулиці
69 Показати IP 3 Листопада 2020 11:27
Чекайте на акцію власників нерозмитнених айфонів.... (фармацевтів, що не хочуть розмитнювати ліки, або власників газових хабів, що не хочуть розмитнювати газ )....Країна чудес.
факт Показати IP 3 Листопада 2020 11:40
А потім дивуються чому приріст "коронованих"?! По закону і по тій карті зараження збиратись більше 10 не можна!!! У всіх країнах, де діють такі обмеження, поліція не цюцькається, а відразу дає прочухана і штрафує! А в нас що?! Ви кажете є влада? Ну-ну... Сомалі з Гондурасом тихенько курять за рогом! :)
* Показати IP 3 Листопада 2020 12:34
Мабуть, той дядько, що впав сіній був. Лише економлячи на горілці, за час, наданий на "акційне" розмитнення, можна було розмитнити свою автівку чи байка)
Дохлая кошка Показати IP 3 Листопада 2020 13:18
За скільки можна замовити цю каманду, щоб увагу відволікти?
Анонім Показати IP 3 Листопада 2020 14:03
так. бо те що газ виріс і зараз все піде вверх нікого не хвилює..
Ххх Показати IP 3 Листопада 2020 18:39
Акція, в підтримку закону 3704.де розмитнення буде 35%.для легкових, вантажних, бусів, фур. С. Г. Техніки. Не знаєте, що в законі, не пишіть дурниць. Після прийняття, ще дякувати будете.
Арафат Показати IP 4 Листопада 2020 00:13
Києву - дзвоніть в Луцьк. Вам розкажуть для чого потрібен бульдозер
олександр Показати IP 4 Листопада 2020 09:36
про халявщиків пище той кого давить жаба і хто живе за принципом щоб в сусіда корова здохла тоді мені буде краще. Ці люди борються за нормальні закони розмитнення, такі що існують у всіх цивілізованих країнах. Тільки в нашій банановій недокраїні розмитнення дорожче ніх сам автомобіль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus