USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком «євробляхарі» продовжують перекривати дорогу

21 Листопада 2018 10:50
У с. Княгининок, поблизу Луцька, активісти однієї з організацій частково перекривають рух транспорту, вимагаючи таким чином дослухатись до їхніх вимог щодо розмитнення автомобілів.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька.

Патрульні охороняють публічну безпеку та регулюють рух транспорту.

За словами інспектора Андрія Бортніка, який перебуває на місці протесту, наразі порушень порядку не зафіксовано, активісти частково перекривають рух, час від часу пропускаючи транспорт.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за законопроект, що передбачає зменшення вартості розмитнення в Україні автомобілів на європейській реєстрації. У четвер, 8 листопада, за прийняття в цілому законопроекту номер 8487 проголосували 250 депутатів за мінімально необхідних 226. Тож представники громадськості у Луцьку висловили невдоволення з приводу закону, який так і не вирішить питання доступності легалізації вживаних закордонних автомобілів, на віче.

20 листопада на всій території України відбувається акція непокори, в рамках якої власники автомобілів на євро номерах частково перекривають рух автомобілів на важливих дорогах. Також долучилися до акцій і волиняни, зокрема обласний осередок ГО «Авто Євро Сила».

Однак представники ГО «Автомайдан Волині» відмовились брати участь в блокуванні доріг Волині, адже, як пояснив голова громадської організації Сергій Поха, акція буде заважати автомобілістам і дорожньому руху, тому це не вихід, бо будуть страждати прості люди, а не депутати, які приймають невигідні для українців закони. Хоча він наголосив, що ГО підтримує рух за доступне розмитнення для кожного українця та готова боротись за це в правовому полі.

Так, близько 9.30 колона автомобілів з Театрального майдану у Луцьку вирушила у село Княгининок, де і відбувається перекриття траси «Луцьк-Ковель». Мітингувальники поставили кілька автомобілів на смугах руху перед переходами, тож такі заходи ускладнили рух, адже утворювалися затори. До того ж, вони з перервами ходили по пішохідному переходу, що ще більше ускладнювало рух, а окремі з власників «євроблях» запалювали димові шашки. Мітингарі пояснюють, що їхньою метою не є створення незручностей простим водіям, натомість вони хочуть, що влада просто почула їхні вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
місцевий Показати IP 21 Листопада 2018 11:02
чому вони заважають всім людям, коли до них будуть прийматися міри, бляхи на арешт майданчик, нехай за ними прийдуть власники, блокувати родини бляхарів
Онаній Показати IP 21 Листопада 2018 11:27
йдіть створювати незручності депутатам причому ту тлюди пересічні
Бляхи геть Показати IP 21 Листопада 2018 11:36
Пригнати бульдозера і згребсти той незаконний металобрухт в купу і вивезти на пункт прийому металобрухту!
Реальність Показати IP 21 Листопада 2018 12:08
і ви ще після цього хочете, щоб до Вас нормально відносились!!?? та Ви не євробляхарі а євробидло.....тількі скажіть як ви виживаєте нещасні..нічого нероблячи маєте за що їсти та ще до Києва їздити на мітинги а це кожен раз по 100 доларів витрачати...
878 Показати IP 21 Листопада 2018 12:29
Для справки, хоть ці люди і не зовсім правильно роблять блокуючи дороги, але роблять вони це для того, щоб здешевити розтаможку авто. Тих авто, які в майбутньому ви зможете купити на порядок дешевше. Вічно ж їздити на маршрутках не будете? Навіть при самій скромній зарплаті, з часом, ви зможете купити дешеве авто і забути що таке запах часника і дешевої ковбаси в грязній, потній і ванючій маршрутці. Вони намагають здешевити авто не тільки для себе, але і для всіх остальних. Питання хламу, корчів і остального тут не трогаєм, бо здешевитись можуть і цілком хороші авто. Вам не надоїло переплачувати і кормити дири в бюджеті? Також нагаю, що ми живемо в регіоні, який дуже плотно підтримав два майдани, і цілком можливо велика кількість вас, бляхофобів, на цих майдана і пригало. Так вот, ваші протести з їхніми чим відрізняються? Так само щось десь перекрили, так само створюються незручності, так само сутички, так само є недовольні. Крім того, перекривалися дороги в цьому році вже декілька разів. То священника якогось щемили, то шахтарі страйкували. Вот тільки тоді це сприймалося нормально, а зараз ні? Це страйк. Є незгідні, вони страйкують, це їх право закріплене в конституції. Аналогічне як і ваше на інших страйках.
Вася Показати IP 21 Листопада 2018 12:51
А когда таможенный пункт Доманово заблокируют?Который эти авто пропускает на белорусов по 450 долларов.
"Антибляхар" Показати IP 21 Листопада 2018 12:56
Марна трата часу і сил... Краще поспішіть зайняти вільне місце на штрафмайданчику у Сокиричівському лісі. Скоро весь "євромотлох" буде вилучатись і звозитись туди за порушення митних правил термінів перебування в Україні.
Василь Показати IP 21 Листопада 2018 13:12
Будете платити, нікуди Ви не дінеться, як вже платите нові ціни на газ. Вийдуть браві хлопці, відмудохають Вас бананами свободи і самі побіжите в банки платити "грабіжницькі мита", та ще й ватникам будете розповідати, як по-європейськи з новими цінами і тарифами Ви зажили. Всі Ваші клоунади з спалюванням машин і покришок мають силу, якщо тільки правильні дядьки й тітки виділяють на ці клуонади правильний чай з правильними печеньками. А без них Ви погорлопаните та розійдетесь, евробл..ери.
878 до Василь Показати IP 21 Листопада 2018 14:35
В чому ж причина твоєї ненависті до них?) Не хочеш дешеве авто?
ASP до 878 Показати IP 21 Листопада 2018 15:40
Та вже напевно бананом відмудоханий і сидить сопе в дві дирки бо нехочеться ще раз получати))) і платить далі три шкури за бу! А з новими законами в такому ж дусі скоро будем платити за повітря яке нам олігархи даватимуть!
Євробидло Показати IP 21 Листопада 2018 13:52
Атавісти та та та!!!!!!
Євробидло Показати IP 21 Листопада 2018 13:52
Хай поліція перевірить всіх тих атавістів на драгері!!!!!
123 Показати IP 21 Листопада 2018 14:00
Самий сок що в тому короткому відео побачив 10 машин з таксі. то вони бастують бо ж нема де грошей заробляти повлазили в таксі
Громадянин Показати IP 21 Листопада 2018 14:20
Влада дозволила вам назвозити того металобрухту, то й виясняти свої відносини з владою їдьте під її будівлі, а не дороги перекривати! Кому гірше робите, владі? Чи пересічним громадянам? Як же ви не розумієте, що можете викликати ненависть людей до себе і своїх блях.
Волинь до бляхарів Показати IP 21 Листопада 2018 14:54
За волинські дороги вам ніхто не буде платити, перестаньте вимагати за проїзд гроші у людей!
333 Показати IP 21 Листопада 2018 21:08
Ви всі наче зазомбовані, ви на чиєму боці - на боці народу чи наших чиновників! Скільки людей в нашій країні може дозволити купити собі нормальне авто? Кажете, що це металобрухт а запорожці, жигулі 80-х. р. , ланоси ,які коштують чималеньких грошей це що, не той самий брухт? До тих пір ми буде відноситись до країн третього світу до поки не змінимо себе, ми звикли що нами керують, маніпулюють, ми не маємо власної думки а стадний інстинкт. Влада ж каже, що євробляхи це погано, ЗМІ також - тільки не забуваймо що практично всі засоби масової інформації заагажовані. Ви спочатку себе запитайте - що для вас та для вашого народу буде краще. Євробляхарі, як ви кажете, не проти розтаможки, а за те щоб вона була доступною кожному українцю. Ви пишете тут, що влада дозволила навозити цього металобрухту та не забувайте шановні, що джерелом влади є сам народ і напевно думка більшості має неабияке значення і з нею треба рахуватись! То ж шановні противники євроблях будьте далі провладними -влада про вас подбає - збільшить ціни на газ, світло, комуналку! А справжні патріоти борються за свої права та за права всього українського народу. Сьогодні день пам'яті НЕБЕСНОЇ СОТНІ - наших героїв, які життя віддали за наше з вами майбутнє, за європейське майбутнє і ми не маємо права звернути з цього шляху, і не забуваймо що наша з вами волонтерська допомога майдану і воїнам АТО неодноразово доправлялась як ви кажете на євробляхах, але чомусь про це дуже швидко забуваємо ми і наша влада зокрема!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus