USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька демонтують два незаконні білборди

13 Грудня 2021 17:07
У центрі Луцька планують демонтувати незаконні білборди.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Продовжуємо демонтовувати засоби зовнішньої реклами, дозвільні документи на які втратили свою актуальність або ті, які встановлені незаконно.

У зв‘язку з облаштуванням скверу поруч з готелем «Україна», демонтовуємо два борди навпроти зупинки біля універмагу «Луцьк».

Питання про демонтаж вказаних рекламних засобів виноситься на черговий виконком», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ви знаєте хто Показати IP 13 Грудня 2021 17:35
Пане Поліщук, лучани дякують за демонтаж того одоробла навпроти ЦУМу, шо псує природний ландшафт, деформує естетичний смак підростаючого покоління і тільки підтверджувало тезу про участь знаємо кого від влади у неблаговидних діяннях ! Я писав вам разів з п'ять ! Переконався, шо читаєте ! Побачив - хто лобує ! Тільки зносьте відразу два ! За зиму зробіть проект, а на весну благоустрій ! Лучани не надякуються !
Нема на то ради ! Показати IP 13 Грудня 2021 20:38
А чи не пора назвати пофамільно тих, хто проти ? Вони ж якраз є тими, хто мінусує в першому коменті ! Якшо би вони були професіоналами, вболівали за місто, не були замовниками, не були причетними до надання дозволу за мзду і не мали грошового зиску - то погодилися на добру ініціативу голови ! Але ота жадібність до грошей, бахвальство наближенням до продажних чиновників, причетність до дєльожки - видає їх з потрохами ! Дограються і Луцьк громогласно почує імена "своїх героїв" !
До мера Показати IP 13 Грудня 2021 21:20
Біг борд на вул Карпенка Карого той що біля Сафрона, розміщений прямо на пішохідному переході та мішає людям і водіям бо зменшує видимість. Рік назад вже люди постраждали. Перевірте чи встаноалений правильно.
Лучанка Показати IP 14 Грудня 2021 23:03
Дуже добре що демонтують. Псує вигляд в місті, наліпили де тільки могли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus