USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька – ДТП: авто служби охорони зіткнулося з легковиком

14 Березня 2019 12:55
Аварія за участю двох автівок трапилася у Луцьку, на вулиці Винниченка. Зокрема, зіткнулися Рено служби охорони та Фіат. Фото з місця ДТП опублікував у мережі Mykola Klimchuk‎.

Фіат, ймовірно, повертав з другорядної, не надав переваги в русі, і допустив зіткнення з автомобілем Рено, служби охорони. Автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень. На вулиці утворився затор, рух ускладнений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 14 Березня 2019 15:24
Загадка з двома невідомими: якщо ви побачили що дорога порожня і почали поворот, з якою швидкістю повинно рухатися авто яке в вас вїде і що в того водія в голові? Підказка: абсолютна зневага кожного - причина майже всіх аварій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus