USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили найкращих «скороходів». Фото

1 Липня 2018 13:08
35 спортсменів із дев’яти областей України та Республіки Білорусь взяли участь у міжнародних змаганнях, які пройшли у центрі Луцька.

ХІІІ Міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка», генеральним спонсором яких став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», відбулися 1 липня. Загальне керівництво з організації та проведення змагань на себе взяв департамент сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Старт і фініш організатори обладнали навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а самі змагання розпочалися о 10.00. Спортсмени мали змогу позмагатися на дистанції 5 та 10 кілометрів.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, змагання зі спортивної ходьби відбуваються вже втринадцяте, тож, з його слів, вони вже є своєрідною візитівкою Луцька. Відтак, він подякував спонсорам, які допомогли організувати та провести цей захід.

Олексій Веремійчик розповів, що участь у змаганнях взяли 35 спортсменів із дев’яти областей України, а також представники з Білорусі. Крім того, він наголосив, що родзинкою цьогорічного заходу став забіг для діток з особливими потребами.

«Вони хочуть своїм прикладом продемонструвати жагу до занять спорту», - каже посадовець.

Ну а переможцем у "Луцькій десятці" на дистанції 10 кілометрів серед чоловіків став Віктор Шумік, серед жінок на цій же дистанції золото виборола Надія Боровська. Першим 5-кілометрову дистанцію серед юніорів подолав Ілля Білик, а Валерія Шуломіцька стала чемпіонкою серед юніорок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 1 Липня 2018 13:26
А 101-ша порушила правила (обидві ноги в повітрі), потрібно було її дискваліфікувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus