USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призери Кубку світу - на всеукраїнських змаганнях у Луцьку

26 Червня 2014 08:00
IX Всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка» відбудуться в обласному центрі Волині в неділю, 29 червня. Про це інформують організатори.

Початок заходу - о 9.15. Місце старту та фінішу - проспект Волі, 13, біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени областей України, учасники кубків світу, Європи, Олімпійських ігор.

Зі слів ініціатора змагань Володимира Яловика, спортивна ходьба на Волині - дуже поширена. «Ми маємо трьох учасників олімпіади з Волині. У перспективі на 2016 рік – думаю, будуть ще троє», - каже організатор.

Окрім того, він зауважує, що серед срібних призерів Кубку світу є двоє наших волинських скороходів: Іван Банзерук та Ігор Сахарук.

«Великі надії покладаємо на Дмитра Собчука та Марію Філюк, які брали участь у Кубку світу», - додає він.

Зі слів Володимира, з фінансуванням змагань допоміг благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який підтримує здоровий спосіб життя та луцьких спортсменів. Зокрема, студенти Інституту фізичної культури та здоров’я, отримують іменні стипендії фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus