USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька пограбували жінку, забравши сумочку з грошима

26 Березня 2021 22:33
У Луцьку судили злочинця, який пограбував жінку в дворі на вулиці Винниченка. За те, що він штовхнув потерпілу та вкрав сумку, суд призначив грабіжнику умовне покарання на три роки.

Про це стало відомо з вироку, який днями виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Злочин трапився ще 9 вересня 2018 року. Між будинкам №16 та 18 на вулиці Винниченка о шостій годині ранку грабіжник штовхнув жінку. Після її падіння він вкрав у неї сумочку, в якій було 1700 гривень.

У суді раніше судимий злочинець визнав свою вину. Він зазначив, що відкошував збитки, попросивши суворо його не карати. Потерпіла також не наполягала на суворому покаранні, адже не мала до свого кривдника жодних претензій.

Суд спочатку призначив чоловіку покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, однак змінив на три роки умовного.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про пограбування на вулиці Ветеранів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 26 Березня 2021 22:51
Олександре Зелінський, а обов'язково називати події минуло (тайтл статті), ніби це сталося сьогодні? Чи ви думаєте, що якщо я попав на цю сторінку, і побачу 2018 рік - то я залишуся дочитувати, і мене це зацікавить, а не навпаки - здратує, та змотивує взагалі закрити сайт? Можна ж починати подібні статті зі слів "Вирок суду по пограбуванню жінки..." Нє, треба сенсація. Дякую, спрацювало, відписав тут, і закриваю сайт.
Автор до Читач Показати IP 26 Березня 2021 23:32
Шановний читачу! По-перше, всі новини узгоджені з редакцією. По-друге, сама новина розпочинається словами «У Луцьку судили злочинця...», тобто одразу ж стає зрозуміло, що подія трапилася не сьогодні. По-третє, ця новина не є сенсаційною і сенсаційною її не зробиш будь-яким заголовком. По-четверте, заголовок повинен бути стислим і зрозумілим, а не одразу ж розповідати все, що в новині. Але я дякую вам за відгук!
Анонім до Автор Показати IP 28 Березня 2021 19:11
,,У центрі Луцька пограбували жінку ,,--- нам не потрібен такий заголовок, бо він неактуальний.!!!
До Автора Показати IP 27 Березня 2021 11:13
Стислими і зрозумілим мають бути професійні знання, журналістська етика і повністю відсутність жовтої спокуси !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus