USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – суперечка через ділянку в центрі міста

1 Лютого 2017 13:32
На вулиці поблизу будівлі міської ради ОСББ не може погодити межі земельної ділянки з сусідами, які нарікають на брак місця для дітей.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 1 лютого.

Так, депутати розглянули звернення представників ОСББ «Сусіди-Луцьк» щодо погодження меж земельної ділянки без згоди суміжного землекористувача. Зі слів голови об'єднання співвласників, щоб приватизувати земельну ділянку на вулиці П’ятницька гірка, 1/3, потрібні підписи сусідів, які, своєю чергою, на погоджують ОСББ межі ділянки.

Як виявилося, мешканці сусіднього будинку вважають, що після приватизації двір загального користування відійде у власність ОСББ, натомість їх діти не матимуть де гратися.

Члени комісії рекомендували погодити межі ділянки ОСББ без згоди суміжного землекористувача. Своєю чергою, член комісії Микита Рабан зауважив, що комісія не має повноважень для призупинення приватизації ділянки, як просили сусіди ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus