USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі волинського міста через велосипедиста розбився автомобіль

14 Січня 2014 10:27
«Такої кількості правоохоронців серед білого дня у центрі міста нововолинці не бачили давненько. Міліцейський «бобик», автомобіль державної охорони, ДАІ, експерти скупчилися на розі», - повідомляє «Нововолинськ діловий».

Близько 12.20 білий Mercedes-Benz (Sprinter) збив велосипедиста, який робив поворот на розі вулиць Інтернаціональної та Грушевського. Щоб уникнути зіткнення з велосипедистом, водій буса швидко зреагував і вискочив на тротуар, чим пошкодив собі автомобіль, а саме побив лобове скло, бампер і крило. Водій буса викликав «швидку» й міліцію. Обидві служби відреагували оперативно.

О 12.45, коли на місці пригоди побував репортер, водій білого буса — чоловік середнього віку — вже писав пояснення у «бобику», постраждалий грівся й приходив до тями у машині держохорони, а відрізок дороги, де скоєна ДТП, був ретельно обгороджений.

На місці пригоди працювала слідчий Нововолинського МВ УМВС Алла Мельничук.

На тротуарі стояв неушкоджений велосипед, чим особливо тішився його власник — на вигляд пенсіонер, який повідомив, що саме він порушив правила дорожнього руху.

Медики запевнили, що з постраждалим усе гаразд.

Очевидці ДТП стверджують, що велосипедист був у стані алкогольного сп'яніння.

Міліціонери від коментарів відмовилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus