USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У ЦНАПі Ковеля військовий з коханою першими зареєстрували шлюб

11 Серпня 2023 20:39
Зворушливо. Красиво. Романтично. Такою була церемонія реєстрації шлюбу, яку відтепер надає Ковельський ЦНАП.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Першими молодятами, які скористались послугою, стали Іванна та Артур Бєліки. Знайомі вони упродовж року. Не часто вдається побути разом, адже Артур зараз боронить Україну. Нині він проходить реабілітацію після поранення у місцевій лікарні. Тож молодята вирішили цей час використати, аби поєднати долі.

У них своя історія кохання, свій літопис нової родини. Артур освідчився дівчині з Краматорська Донецької області. Просто поставивши телефон на автівку й зафіксувавши цей памʼятний момент. Сьогодні вони – сім’я.
З важливою подією у житті молодят привітав міський голова Ігор Чайка та вручив закоханим свідоцтво про реєстрацію шлюбу.
«Дуже радію, що мені випала така честь – привітати вас як першу пару, яка одружилася в нашому ЦНАПі, і мій кабінет на один день став місцем не лише для нарад і розгляду робочих питань, але й для такої світлої і чудової події у цей складний час», – сказав він.
Мер пригадав, що з Артуром познайомився у травні цього року в міській раді під час зустрічі, на яку він прийшов з побратимами. Хлопець повернувся з-за кордону і пішов у такому молодому віці на війну.
«Бажаю вам кохання на довгі роки. Головне, щоб якнайшвидше закінчилася війна. А все інше з такими красивими, як ви, українцями, створимо! Бережіть одне одного», – додав Ігор Чайка.

Багато теплих слів, побажань, обіймів, квітів Артур та Іванна отримали від батьків, друзів, побратимів з підрозділу «Вовча зграя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus