USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельська міська рада заплатить 29 тисяч газеті

1 Грудня 2017 18:16
На розміщення інформації в громадсько-політичній газеті «Вісті Ковельщини» Ковельська міська рада в майбутньому році витратить 28,990 тисяч гривень.

Сторони уклали договір за посередництвом сайту публічних закупівель 28 листопада.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Ковельської міської ради Руслана Семерей повідомила, що це стандартна процедура, й угоду з газетою міськрада традиційно укладає на рік, аби з її допомогою «інформувати місцевих жителів про діяльність міської ради».

Головний редактор газети «Вісті Ковельщини» Микола Вельма, своєю чергою, розповів, що йдеться тільки про публікації в друкованому варіанті видання, адже міська рада має власний сайт для оприлюднення матеріалів.

Він зауважив, що в газеті розміщують рішення, прийняті виконавчим комітетом чи сесією міської ради, а також звернення представників ради та офіційні повідомлення. Однак назвати орієнтовну вартість публікації одного матеріалу в газеті редактор відмовився, зазначивши, що видатки міської ради на послуги редакції прописані в угоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus