USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ковельська міськрада виділила ще 11,5 млн на потреби військових

26 Жовтня 2023 19:35
Щоб вирівняти отриманий громадою «військовий» ПДФО і суму, яку виділяємо у 2023 році на підтримку Сил оборони, Ковельська міська рада спрямовує на ці потреби ще 11,5 мільйона.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

«Сьогодні запропонував колегам-депутатам на сесії додатково виділити 10 мільйонів на Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин ЗСУ та інших військових формувань, проведення заходів територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації на 2023 рік.

Це – зекономлені у багатьох наших проєктах гроші.

Читати ще: Пріоритет – допомога ЗСУ: мер Луцька обмежив видатки з бюджету на непершочергові потреби

Ще 1,5 мільйона попередньо планували виділяти на цій сесії на Програму, що було обговорено на депутатських комісіях. Таким чином загальна сума, яку погодили сьогодні на сесії для військових, – 11,5 мільйона», – інформував мер.

Таким чином, Ковельська громада, яка наразі отримала 56 мільйонів «військового ПДФО», стільки ж передбачила на видатки на підтримку матеріально-технічного забезпечення наших військових.

«Якщо міська рада матиме запити від військових на закупівлю дронів на всі виділені сьогодні 11,5 мільйона, то ми готові оголосити тендери і закупити дрони на всю цю суму», – додав Ігор Чайка.

Нагадаємо, вчора, 25 жовтня, Луцька міська рада оголосила чотири тендери на 38 мільйонів 400 тисяч гривень, які передбачають закупівлю 1600 FPV-дронів та 25 безпілотників Mavic.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus