USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині знову стався землетрус

26 Лютого 2020 08:15
На сході Туреччини зафіксували підземні поштовхи. Їхня магнітуда становить 5,0.

Відповідну інформацію оприлюднив Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC), повыдомляэ 24 канал.

Землетрус стався приблизно о 23.00 25 лютого за місцевим часом або о 1 ночі за Києвом. Поштовхи було чутно в 40 кілометрах на схід від міста Малатья.

Фахівці встановили, що його осередок розташовувався на глибині 10 кілометрів.

Даних про жертви та руйнування поки що не було.

Зауважимо, що упродовж останнього місяця Туреччину сколихнули кілька потужних землетрусів. Найсмертельніший із них стався увечері 24 січня – тоді загинула 41 людини та 1607 зазнали поранень. Епіцентр поштовхів розташовувався у провінції Елязиг, що на Сході Туреччини.

28 січня землетрус сколихнув уже західну частину країни. Тут зафіксували поштовхи магнітудою 4,8. За словами представників влади, минулося без великих руйнувань і серйозно травмованих.

Вже у середині лютого знову на заході сталися за два дні одразу два землетруси. Ці підземні поштовхи також відчули у Болгарії, Греції та Македонії. Про жертв чи потерпілих тоді також офіційно не повідомляли.

Натомість потужний смертельний землетрус сколихнув Туреччину 23 лютого. Його магнітуда становила 5,7. Через стихію загинули щонайменше 9 осіб, серед яких було 3 дітей. Ще 37 осіб зазнали поранень. Інцидент трапився в прикордонному з Іраном районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus