USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

У турецькому Мармарисі вирує лісова пожежа. Відео

27 Червня 2021 16:43
У Туреччині в районі курортного Мармарису, що в провінції Мугла на Егейському узбережжі, виникла пожежа в лісовій зоні. Загинув один вогнеборець.

Про це повідомив міністр сільського та лісового господарства Туреччини Бекір Пакдемірлі, передає Укрінформ.

«Один із наших героїв загинув у лісовій пожежі, яка триває в Мармарисі... Операція з боротьби з пожежею триває», – сказав міністр.

Пожежа виникла в лісовій зоні району Памуджак на автомагістралі Мармарис-Ічмелер. Причина поки що невідома. Муглинська регіональна дирекція лісового господарства керує операцію з приборкання вогню із землі та повітря. Повідомлялося, що пожежа не становить загрози для населених пунктів, її гасіння триває.
До операції залучено 6 вертольотів, на прибуття першого після отримання сигналу тривоги пішло 30 хвилин.


Окремо місцева влада запевнила, що загрози для туристів у регіоні поки що немає. У разі її виникнення готелі поруч з місцем пожежі можуть бути евакуйовані. Наразі паніки серед туристів немає.

Як повідомив речник Міністерства зовнішніх справ Олег Ніколенко у Твітері, серед постраждали внаслідок пожежі українців немає.

«Постраждалих серед цивільних, зокрема українців, немає. (Міністр зовнішніх справ – ред.) Дмитро Кулеба доручив консульству України в Анталії тримати ситуацію на особливому контролі», – написав Ніколенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus