USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Вашингтоні заарештували понад 500 протестувальників проти Трампа

29 Червня 2018 11:45
У столиці США Вашингтоні поліція заарештувала біля будівлі Конгресу 575 людей, які протестували проти політики президента країни Дональда Трампа щодо мігрантів.

Про це 29 червня повідомляє Кореспондент з посиланням на NBC.

Акцію протесту організували члени організацій Марш жінок і Центр народної демократії. Мітингувальники виступили проти політики нульової толерантності стосовно нелегальних мігрантів, якої дотримується Трамп.

У відповідь поліція провела масові затримання активістів, звинувативши їх у незаконній демонстрації. Пізніше стало відомо, що серед затриманих виявилася член палати представників Конгресу США Праміла Джаяпал.

"Як член Конгресу я не дозволю цьому президенту і цій адміністрації від мого імені робити те, що вони роблять з дітьми, батьками, прохачами притулку", - заявила Джаяпал.

Вона також повідомила, що такі акції протесту відбудуться 30 червня по всій країні.

Раніше на цьому тижні президент США Дональд Трамп заявив, що нелегальних мігрантів необхідно депортувати з країни без судових розглядів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus