USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У вбивці Вороненкова був спільник, – Геращенко розкрив нові подробиці

27 Березня 2017 14:18
Радник глави МВС Антон Геращенко розкрив нові подробиці про вбивство російського політика Дениса Вороненкова.

Про це він заявив у інтерв'ю «Новой газете», передає 24 канал.

Геращенко повідомив, що як відомо, Вороненкову напередодні вбивства хтось подзвонив і запропонував зустрітися о 11:30. О 11:24 він вже був убитий, а на 12:30 мала відбутись зустріч з Іллею Пономарьовим.

«Йому хтось подзвонив і запропонував зустрітися в 11:30 ранку. Хтось, хто йому дуже важливий. Швидше за все, ця людина й була навідником кілера», – зазначив нардеп.

Зі слів Антона Геращенка, правоохоронці вже отримали номер особи, яка телефонувала екс-депутату Держдуми напередодні вбивства.

«Щоб ви розуміли, цей Паршов не просто йшов вулицею і думав: «А чи не вбити мені Вороненкова». Це була спланована серйозна операція, з групами прикриття й стеження», – підкреслив радник глави МВС.

Він додав, що спільник Паршова виїхав на машині Daewoo, коли побачив, що кілера застрелили.

Читати ще: За вбивством Вороненкова може стояти генерал ФСБ, – екс-депутат Держдуми

«Ми його поки не спіймали, але сподіваємося, що затримаємо. Якщо його не прикінчать, ми його знайдемо. Обов'язково буде і той, хто навів — це співучасник. Всіх осіб, які причетні до злочину, ми будемо оголошувати в міжнародний розшук через Інтерпол», – зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 23 березня у Києві застрелили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова. Охоронець убитого екс-депутата встиг поранити кілера, однак згодом сам вбивця помер на операційному столі від зупинки серця.

Мати ймовірного убивці екс-депутата Держдуми Тетяна Паршова упізнала свого сина Павла Паршова.

Екс-депутат Думи переїхав до України минулого року і дав свідчення у кримінальній справі проти Віктора Януковича. Окрім того, Вороненков володів інформацією про взаємодію російських спецпризначенців з Беркутом й іншими українськими силовиками під час Майдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus