USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Великобританії заборонять гомеопатію та фітотерапію

22 Липня 2017 16:26
Британська влада анонсувала заборону гомеопатії та фітотерапії. Таке рішення обґрунтували як «марнування обмежених фінансів».

За останні 5 років Нацслужба охорони здоров'я Британії витратила майже 600 тисяч фунтів стерлінгів на лікування пацієнтів гомеопатичними засобами. Про це пише 24 канал з посиланням на «The Telegraph».

Але 21 липня цього року організація офіційно визнала, що «у найкращому випадку гомеопатія – це плацебо та марнування коштів, які надходять у фонди служби охорони здоров'я. Краще витратити їх на лікування, яке діє».

Гомеопатія потрапила до рейтингу 16 непріоритетних медичних галузей, які визнані неефективними, а тому їх можна не фінансувати у звичних обсягах.

Представники Нацслужби охорони здоров'я зазначають, що це дозволить економити до 250 мільйонів фунтів стерлінгів на рік.

«Люди очікують, що ми з розумом використовуватимемо кожен фунт, тож ця ініціатива спрямована на «звільнення» окремих коштів для використання їх на сучасні препарати», – пояснив керівник служби Саймон Стівенс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus