USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У великодню ніч на Волині чергуватимуть майже тисяча поліцейських

3 Травня 2024 09:50
На Великдень, 5 травня, на території Волині збільшать кількість нарядів поліції. Майже 1 000 поліцейських чергуватимуть у місцях проведення богослужінь.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції в області Ольга Бузулук.

У разі потреби правоохоронці будуть проводити профілактичні та роз’яснювальні бесіди. Як додала речниця, з розумінням ставитимуться до бажання людей дотримуватися великодніх традицій.

«Але ми просимо: якщо люди хочуть піти до храму, то зробити це до 12 години ночі, і до 5 години ранку намагатися не залишати культову споруду. Громадян просимо ставитися з розумінням до роботи поліції, адже поліцейські можуть зупинити ту чи іншу особу, перевіряти документи, які обов’язково треба носити з собою», – сказала Ольга Бузулук.

Читати ще: Як відбуватимуться богослужіння у храмах Луцька на Страсний тиждень та Великдень. Розклад

Також речниця зазначила, що на випадок повітряної тривоги волинянам слід подбати про власну безпеку та перейти в укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 3 Травня 2024 10:17
Трутні.
ігор Показати IP 3 Травня 2024 14:27
а що вони там мають робити, хай краще на фронт ідуть а не мирних людей кошмарять та займаються показухою бурхливої діяльності та по 40 тис зарплати отримують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus