USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Верховній Раді пропонують давати військовим відпустку: подробиці

28 Вересня 2022 21:59
У Верховній Раді пропонують давати українським військовим відпустку під час дії воєнного стану. У проєкті закону вказано, що військовослужбовцям пропонують гарантувати 10 днів відпустки.

Про це вказано у проєкті закону №8081, передає ТСН.

Проєкт закону пропонує надавати військовим відпустку на 10 днів зі збереженням фінансового забезпечення. Зараз військовослужбовці можуть отримати відпустку лише за умови сімейних обставин та інших поважних причин.

«Разом з тим, на практиці існує набагато більше випадків , коли присутність військовослужбовця в сім’ї є необхідною, і, навпаки, коли можливість побачити сім’ю, рідних є важливою для військовослужбовця, особливо під час дії воєнного стану, ведення воєнних (бойових) дій», – йдеться в документі.

Нагадаємо, за останні більше ніж пів року майже 30 тисяч українських військових відзначені нагородами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus