USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Верховній Раді кинули димову шашку. ВІДЕО

6 Жовтня 2017 11:14
У Верховній Раді під час засідання, на якому розглядаються законопроекти щодо реінтеграції Донбасу, запустили газ. Як пише ТСН, інцидент стався біля сектору "Самопомочі".

За словами нардепів, у залі відчувається їдкий запах.

Водночас позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що закинув в зал ВР димову шашку, інформує 112 канал.

"Під час розгляду другого з законопроектів, які мають розглядати про особливий статус Донбасу про особливості самоврядування. Під час виступу Сергія Соболєва з "Батьківщини" залетіла у залу димова шашка. Вона залетіла чи то з дверей, орієнтовно з місця, де сидить фракція "Самопоміч". Хто закинув - не знаємо", - йдеться у повідомленні.

Андрій Тетерук із "Народного фронту" прибирав наслідки.

"Зараз сесійна зала і президія оповиті легким димом, чуємо його запах. Засідання через задимлення не перервалося, воно продовжується", - уточнює видання.

Через деякий час позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що це він запалив димову шашку.

"Я офіційно заявляю з трибуни ВР і беру на себе відповідальність, ту димову шашку запалив я, і я вважаю, що я зробив правильно, тому що я б цей парламент спалив, щоб він не робив те, що він робить, ті антиконституційні речі, щоб ви не порушували присягу, щоб ви усі не знущалися над українським народом. Тому так, я ту шашку запалив, і запалю ще багато разів, щоб не було цих зрадників тут", - сказав Левченко.

Депутати ВР Юрій Левченко і Семен Семенченко запалили димову шашку в приміщенні санвузла Верховної Ради, повідомляє 112 канал.

Нардепи запалили димову шашку і не пускали до туалету охоронців і працівників екстрених служб, які прибули на виклик. Як стверджує Левченко, в приміщенні парламентського санвузла вони влаштовували "випробування, як зберегти українську Конституцію".



Після підпалення димової шашки депутати пройшли до сесійної зали, де Левченко згодом підпалив ще одну димову шашку, яку незадовго до цього попросив принести Семенченко.



Нагадаємо, сьогоднішнє засідання у Верховній Раді розпочалося з незначною затримкою. Місця президії оточили депутати від "Блоку Петра Порошенка", аби нардепи з інших фракцій та позафракційні не зірвали засідання. Парубій поставив законопроект на голосування. У цей час біля трибуни почалися сутички депутатів. Голосування таки відбулося - 233 голоси "за", законопроект про деокупацію Донбасу взяли за основу. У ньому вилучили згадку про Мінські домовленості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus