USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Відні українцям дозволили ще місяць безплатно їздити міським транспортом

1 Червня 2022 15:52
Близько 21 тисячі вимушених переселенців з України перебувають у столиці Австрії. З 1 червня в деяких країнах транспорт для українців став платним.

Утім влада Відня вирішила продовжити можливість безплатного проїзду в громадському транспорті міста для українців ще на місяць, повідомляє 24 канал.

Тож українці зможуть безплатно їздити «Віденськими лініями» до кінця червня.

Крім того, українські біженці також мають право безплатно мандрувати до кінця червня потягами Австрійської федеральної залізниці (ÖBB) і WESTbahn («Вестбан»).

Водночас безплатне паркування на вулицях міста з 1 червня для автомобілів з українською реєстрацією все ж відмінили. Українським переселенцям з власним автомобілем знадобиться платна паркувальна наклейка. Заяви на отримання такої наклейки до муніципальних районних управлінь подали поки близько тисячі українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus