USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У війні за Україну загинув Андрій Дудік з Маневичів

23 Травня 2022 13:20
Волинь знову схиляє голови у жалобі. Стало відомо про загибель молодого Героя з Маневичів, колишнього командира відділення Державної пожежно-рятувальної частини №13 смт Маневичі Андрія Дудіка.

Про це у фейсбуці повідомив експерт з екології Прилісненської громади Олександр Самчук. Інформацію підтвердили у Волинській ОВА.

Дудік Андрій народився 8 січня 1987 року. У період з 2014-2019 роки проходив службу в 13-й ДПРЧ смт Маневичі (нині Камінь-Каширське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області). З перших днів служби він проявив себе як старанний і уважний співробітник. За його плечима – десятки ліквідованих пожеж і чимало випадків надання допомоги людям в екстрених ситуаціях. Андрій умів підтримати товаришів у складних ситуаціях, вислухати і дати добру пораду, а вони поважали його. Проявляв витримку і вміння приймати правильне рішення. Дуже любив спорт.

У важку для країни годину Андрій став до лав Збройних Сил України захищати державний суверенітет та територіальну цілісність України.

На жаль, 22 травня 2022 року, виконуючи свій військовий обов'язок, т.в.о. командира взводу молодший сержант Андрій Дудік загинув на полі бою з російськими загарбниками.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus