USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Посольство РФ в Албанії опиниться на вулиці Вільної України

7 Березня 2022 02:11
Албанія перейменує на Вільної України вулицю у своїй столиці Тирані, де розташовані посольства Росії та України, на честь опору нашої держави воєнній агресії.

Про це року заявив мер Тирани Еріон Веліай, пише УНІАН з посиланням на Reuters.

«Наше покоління буде позначено цією кривавою російською агресією, і в наших громадських місцях слід пам'ятати про героїчний опір України», – зазначив Веліай.

Мер також додав, що нова назва стане нагадуванням для співробітників російського посольства.

«Росіянам доведеться працювати, жити і отримувати пошту за адресою Вільної України», – заявив він.

Відзначають, що раніше цю вулицю було названо на честь Доніки Кастріоті – дружини національного героя Албанії Скандербега. Посольства Сербії і Косова також розташовані на цій вулиці.

Нагадаємо, після вторгнення Росії в Україну країна-член НАТО Албанія приєдналася до інших європейських країн, ввівши економічні санкції і заборонивши російським літакам літати в своєму повітряному просторі.

Раніше мер столиці Латвії Вільнюса Реміґіюс Шимашюс повідомив, що вулицю, на якій розташоване посольство РФ, там перейменують на вулицю Українських Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus