USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У власників занедбаних ділянок на Волині хочуть відбирати землю

16 Липня 2015 15:01
Способи вплинути на власників земельних паїв, які роками не оброблюють землю, шукатимуть на Волині.

Про це йшлося під час розширеної наради з земельних питань у Волинській облдержадміністрації 16 липня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час відвідин Володимир-Волинського району з’ясувалося, що там є ділянки, які не обслуговуються протягом десяти років, на них росте ліс, хоча юридично земля вважається сільськогосподарським угіддям. Відтак, пропонується ініціювати перед власником питання використання землі за призначенням. У разі відмови, хочуть переводити пайову частку у розряд іншого призначення, як ліс чи лісопосадку. Оскільки власники паїв, відповідно до законодавства, не можуть мати власні ліси, власнику доведеться приводити земельну ділянку у відповідність, або втратити на неї право.

Цим хочуть спонукати власників паїв укладати договори з фермерами та потужними сільськогосподарськими підприємствами про користування цими земельними ділянками на законних умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
опа Показати IP 16 Липня 2015 16:16
напевно ділянки для дерибану закінчились, взялись в людей віджимати щоб можна було земелькою торгувати і власні кишені набивати.
Анатоль_ Показати IP 16 Липня 2015 18:43
Це буде незаконно!
ГУНЧИКУ Показати IP 16 Липня 2015 23:13
ДО ТЕБЕ ГРОМАДСЬКІ АКТИВІСТИ ЗВЕРТАЛИСЬ ,В С .ВОЛЯ-КОВЕЛЬСЬКА 1,5 ГА ВКРАВ МАТЯШУК ДРУГ І БОЙОВИЙ ТОВАРИШ КОЗАКА, ВЕРЧУКА,ЗАІКИНА ,КАКІЄ ЛЮДІ В ГОЛЄВУДЄ ,ПОВЕРНИ ЦЮ ЗЕМЛЮ ГРОМАДІ(ЗВЕРНИСЬ ДО СУДУ І ВИГРАЄШ СТО ПРОЦЕНТІВ) .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus