USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волиняни колядували і кошти для АТО збирали

9 Січня 2015 18:00
Традиційний різдвяний концерт «З колядою в серці» відбувся сьогодні, 9 січня, у Володимирі-Волинському. Цьогоріч він носив благодійний характер - збирали кошти для учасників АТО.

Районний будинок культури ледь зумів вмістити усіх охочих послухати різдвяні колядки і на кілька годин поринути в атмосферу казкового свята.

Радували глядачів своєю творчістю зразкова студія вокального співу «Лодомир», ансамблі бального танцю «Грейс» та «Колорит», зразковий ансамбль народного танцю «Веселка» та вихованці секції художньої гімнастики дитячо-юнацької спортивної школи. Художнім керівником концерту була Галина Тюрікова, яка також є керівником зразкової студії вокального співу «Лодомир».

Двадцять дев’ять номерів підготовані дітками змінювали один одного, наповнюючи серця глядачів веселим настроєм та очікуванням дива. А для дітей дивом, якого вони так просили у новонародженого Ісуса Христа, має стати мир та спокій в Україні.

Зі сцени звучала дивовижна музика різдвяних колядок та щедрівок, серед яких були і повстанські колядки. Линули і мелодії класики у сучасній обробці.

Під час концерту діти зі скриньками в руках ходили між рядами глядачів та збирали кошти для учасників АТО. Всі зібрані кошти передадуть ГО «Об’єднання Активіст», співзасновником якої є волонтер Костянтин Зінкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Люба Показати IP 9 Січня 2015 18:49
Класний був концерт!
волинянин Показати IP 9 Січня 2015 20:40
Галина Тюрікова вже давно заслуговує звання заслуженого
Анонім Показати IP 9 Січня 2015 21:53
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus