USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі на базі колишньої інфекційної лікарні збудують реабілітаційний центр для військових

29 Серпня 2023 19:06
До кінця наступного року у Володимирі запрацює реабілітаційний центр для військових.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Він презентував візуалізацію цього об’єкта місцевим журналістам разом із генеральною директоркою ТМО Тетяною Ващук.

«Аби швидше розпочати підготовчі роботи, затвердимо на черговій сесії ряд документів, зокрема щодо детального плану території, знесення старих приміщень біля будівлі, а також виділення коштів для підведення нових мереж. Цей об’єкт, який працюватиме як структурний підрозділ нашого ТМО, коштуватиме місцевому бюджету трохи більше, ніж 100 мільйонів гривень», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: «Наше завдання – зробити життя поранених військових максимально повноцінним»: як у Луцьку працює центр реабілітації учасників бойових дій

За словами міського голови, реабілітаційний центр вкрай важливий для громади, адже на території дислокуються військові частини та значна частина мешканців захищає територіальну цілісність держави у зоні бойових дій. На жаль, багатьом з них потрібна допомога реабілітологів.

Наразі проєкт реабілітаційного центру, який буде збудовано на базі колишньої інфекційної лікарні, передано на експертизу. Після її завершення оголосять тендер на будівельні роботи.

Нагадаємо, у Володимирі триває реконструкція приймального відділення місцевого територіального медичного обʼєднання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus