USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Кабмін заморозив кошти»: чому в Луцьку повністю не запрацював реабілітаційний центр для бійців

12 Листопада 2019 18:47
Реабілітаційний центр для учасників бойових дій не міг запрацювати на повну через те, що кабінет міністрів заблокував кошти по соцеконому. Однак зараз ці кошти розблокували, і пішли проплати будівельникам за виконані роботи.

Про це йшлося 12 листопада під час оперативної наради у міській раді.

Нагадаємо, відкрили та освятили Луцький реабілітаційний центр для учасників АТО 15 жовтня.

«У нас була проблема, яка полягала в тому, що кабінет міністрів заморозив кошти, які йшли по соцеконому, і ми не могли до кінця проплатити всі роботи, які були виконані будівельниками по реабілітаційному центру для учасників бойових дій. Тут треба називати речі своїми іменами. Завдяки принциповій та сильній позиції Асоціації міст України відбулася зустріч кабінету міністрів з мерами українських міст, де відбулася дуже серйозна розмова. За результатами цієї розмови ці рахунки розблоковані. Для нас суттєво, що рахунки розблокували. Сьогодні нас почали чути.

Зараз пішли проплати по реабілітаційному центру та опорних пунктах Нацполіції. Думаю, це питання закриється та забудеться, і ми плідно будемо працювати», – поінформував виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus