USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі працівники й підопічні терцентру плетуть маскувальні сітки

21 Травня 2022 06:28
Територіальний центр соціального обслуговування Володимира спільно з громадською організацією «Крила Матері» долучилися до плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

Про це повідомляють на сайті міськради Володимира.

Протягом робочого тижня працівники терцентру кожну вільну хвилинку використовують для корисної справи. Також активно долучають до цього і пенсіонерів-слухачів університету третього віку. Всього за кілька днів жінкам вдалося виготовити дві добротні сітки, які уже поїхали на фронт, аби маскувати техніку наших воїнів від ворога.

Як зазначають працівники терцентру, на цьому вони не планують зупинятися, адже захисники постійно потребують нашої допомоги та підтримки. Тож запрошують усіх небайдужих жителів громади долучитися до плетіння в приміщенні районного будинку культури, адже у цій потрібній справі важливі кожні вільні руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus