USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі провели в останню путь Героя Вадима Грицюка

1 Листопада 2022 18:45
1 листопада уВолодимирі в храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії відбувся чин поховання загиблого 38-річного солдата Вадима Грицюка.

Стрілець-помічник гранатометника родом із села Тростянка Устилузької громади мешкав останні роки з родиною на Миколаївщині. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України повернуся до рідного села, вступивши незадовго до лав ЗСУ за мобілізацією.

Загинув Вадим Грицюк 25 жовтня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання. У солдата залишилось двоє дітей, які із початку повномасштабного вторгнення перебувають за кордоном.

Рідні воїна, односельці, володимирчани та представники міської влади гідно провели вірного сина України, долучившись до коридору шани, після якого у храмі відбувся чин похорону. Поховали Героя під звуки військового оркестру в його рідному селі Тростянка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна шана та слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus