USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі відбудеться ярмарок на підтримку онкохворих дітей

26 Квітня 2023 10:20
Благодійний фонд «З Богом у серці» та громада храму св. мчц. Віри, Надії, Любові та матері їх Софії організовують спільний благодійний захід на підтримку важкохворих дітей.

На заході будуть різноманітні смаколики, фотозона, сувеніри та забави для дітей – разом у теплій атмосфері. Уся продукція благодійна, а зібрані пожертви дадуть змогу забезпечувати важкохворих дітей ліками, засобами догляду та створювати для них гідні умови перебування у лікарнях.

Ярмарок відбудеться 30 квітня, початок о 10:30, подвір’я храму св мчц Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у м. Володимир.

Благодійний фонд «З Богом у серці» опікується важкохворими дітками та їхніми сім’ями з грудня 2020 року. Фонд забезпечує дітей життєвоважливими ліками, організовує свята та дні народження в лікарнях та підтримує сім’ї адресною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus