USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

40 років турботи і милосердя: Луцький геріатричний пансіонат відсвяткував ювілей

21 Вересня 2022 06:12
У Луцькому геріатричному пансіонаті нині проживають півтори сотні мешканців, хоча на початках роботи в закладі налічувалося лише 25 утриманців. Ця установа призначена для постійного проживання людей поважного віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування і не мають працездатних родичів, які можуть про них піклуватися.

З початком війни у пансіонаті знайшли прихисток і внутрішньо переселені старенькі з інших областей. І колектив закладу однаково дбайливо турбується про кожного з тутешніх мешканців, повідомляють у Волинській обласній раді.

«Останні два роки були особливо важкими для нас – це робота в умовах пандемії коронавірусу, а тепер і повномасштабної війни. Але наша згуртованість дозволила нам вистояти попри все. Я вдячна колективу, волонтерам, владі, благодійникам, які нам допомогли і продовжують це робити», – каже директорка закладу Алла Гнатюк.
Читати ще: Мешканці геріатричного пансіонату з Житомирщини переїхали в Луцьку громаду

«Цивілізоване демократичне суспільство завжди дбає про людей поважного віку, про тих, хто безпорадний і самотній, про тих, кому важко. І те, як дбають у геріатричному пансіонаті про своїх підопічних, викликає почуття щирої вдячності та поваги, адже вони роблять все для того, аби у тих, хто проживає тут свою осінь, ця пора їхнього життя стала золотою», – наголосив заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт.
З нагоди ювілею закладу він вручив подяки голови обласної ради колективу Луцького геріатричного пансіонату та окремо відзначив працівників Тетяну Пирожик, Антоніну Лучко та Ірину Борнос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus