USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Володимирі-Волинському біля ліцею облаштують нове футбольне поле

3 Серпня 2019 20:45
Збудувати спортивний майданчик (футбольне поле) на території Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради планують до листопада поточного року.

Навчальний заклад уже оголосив відкриті торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 серпня.

Очікувана вартість будівництва спортивного майданчика становить 1,3564 мільйона гривень.

Футбольне поле площею близько 57,04 кв. м хочуть облаштувати на території ліцею – на вулиці Берегового, 1.

Майбутній об’єкт має відповідати всім чинним вимогам. Поле має бути ідеально рівне, мати щільну рівномірну основу, покриття та огородження має бути травмобезпечним для дітей. Крім того, воно повинно мати високу ступінь стійкості до дії ультрафіолетових променів та будь-яких несприятливих погодних умов, а для засіву газону футбольного поля мають використати високоякісну спеціальну спортивну траву для професійних футбольних полів та сортів, які підходять для місцевих кліматичних умов.

Усі роботи зі зведення спортивного майданчика мають завершити до 1 листопада 2019 року. Гарантійний термін збереження об’єкта складатиме два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus